Onder de naam Boomgaard Theaterproducties produceert Izak samen met theatermaker/actrice Mirjam van den Bogaard kinder- en volwassenvoorstellingen. Ze spelen Peter en de wolf voor jonge kinderen en voor volwassenen zijn er de 30 minuten voorstellingen: En ze leefde nog lang en gelukkig . . . en Knaagdier. Ook produceren Izak en Mirjam met groot succes voorstellingen op maat voor bedrijven, zoals de jaarafsluiting voor Burgman Security (2016), House of Damen Revue (2017) bij het 90 jarig bestaan van Damen Shipyards en de kerst/jaarafsluiting voor hetzelfde bedrijf. Op 8 juni 2018 werd een Revue opgevoerd bij het 100 jarig bestaan van de Dekker Groep in de Agnietenhof in Tiel. Vanaf juli 2018 spelen Mirjam en Izak samen met Marie Louise O’Herne een nieuwe muzikale dynamische kindervoorstelling over de plastic soep: (F)linke soep. 

Zie ook: www.mirjamvandenbogaard.nl voor boekingen en verdere informatie.

Peter en de wolf

is een muzikale interactieve voorstelling; een eigentijdse vrije versie van het door Sergej Prokofjev geschreven verhaal, toegesneden op jonge kinderen. Prachtige muziek, humor en poëtische momenten wisselen elkaar af. Mirjam vertelt en speelt het stuk op theatrale wijze, Izak schreef nieuwe muziek en illustreert dit muzikaal sprookje op tal van instrumenten, variërend van piano en accordeon tot mandoline, ukelele, gitaar en banjo.

Voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=9-5K4xjUY0Y

 

En ze leefde nog lang en gelukkig…

Wat doe je als loslaten je benauwt? Ben je krachtig genoeg om het leven op zijn beloop te laten?
De grootste angsten die wij mensen hebben in relaties, zijn angsten van verstikking en controleverlies. Hoe bang zijn we om afgewezen te worden en ons over te geven aan de ander. Onze tegenstrijdige verlangens maken het menselijk drama nog groter; We zoeken naar aansluiting maar hebben ook de behoefte aan ruimte en individualiteit. Dit is de grote kosmische grap… het ultieme recept om in een enorme spagaat te belanden en genoeg voer voor een prachtige voorstelling!
Op het kruispunt van cabaret, toneel en muziektheater ontmoeten snaren, toetsen en twee lijven elkaar. Er ontstaat een uit het hart gegrepen verhaal, dat grof en teder, lachwekkend en dramatisch, absurdistisch en herkenbaar is.